Por fin, para todos los que me habéis estado insistiendo... Ya tenemos aquí los talleres de Macadamia.
Aquí tenéis nuestros talleres para el mes de mayo.
*El primero en Culinarium Granollers:
http://www.culinarium.es/calendario-de-demostraciones-culinarium?page=3
*Aprende a realizar la clásica receta de galletas de mantequilla, y decórala usando distintas técnicas. Fondant, glasa y tinte de la masa...
*Un taller en domingo, para que todos podáis asistir. En el espai gastronòmic de Granollers:
http://www.espaigastronomic.es/ai1ec_event/curs-de-cuina-de-primavera-2-2-2-4/?instance_id=246
Aquí tenéis nuestros talleres para el mes de mayo.
*El primero en Culinarium Granollers:
|
http://www.culinarium.es/calendario-de-demostraciones-culinarium?page=3
*Aprende a realizar la clásica receta de galletas de mantequilla, y decórala usando distintas técnicas. Fondant, glasa y tinte de la masa...
*Un taller en domingo, para que todos podáis asistir. En el espai gastronòmic de Granollers:
http://www.espaigastronomic.es/ai1ec_event/curs-de-cuina-de-primavera-2-2-2-4/?instance_id=246
Curs de rebosteria
WHEN:
05/12/2013 @ 11:00 – 13:30
COST:
Preu taller + receptes + sopar: 36,00€ (inclou copa de vi, aigua,pa, café/infusió)
CONTACT:
937324733E-mail
Cake pops amb pasta de sucre.
Si t’agrada la pasta de sucre i el modelatge, però mai no t’hi has llençat, aquesta és una bona oportunitat.
Realitzarem una base feta amb cake pops de pastanaga, i la decorarem amb pasta de sucre.
Farem nines, ossets, animalons…
Realitzarem una base feta amb cake pops de pastanaga, i la decorarem amb pasta de sucre.
Farem nines, ossets, animalons…
Cadascú farà el procés de principi a final, i es podrà endur el resultat.
Truca al 937324733 o envia un email a info@espaigastronomic.es amb les teves dades per fer la reserva o bé clica a la pestanya Reserves i omple el formulari, ens posarem en contacte amb tu de seguida.
HOLA ME HE ENTERADO QUE EN OCTUBRE MAS O MENOS VAS A REALIZAR UN CURSO DE CUPCACCKES QUE DURARA VARIOS DIAS EN EL GRA DE GRANOLLERS. Y ME GUSTARIA PODER RECIBIR INFORMACION PARA APUNTARME. GRACIASSS!
ResponderEliminarhola sara,
ResponderEliminarvolia felicitar-te pel taller d'aquesta tarda a culinarium. ho fas molt distret i didàctic.
jo també tinc blogs: www.emmaipunt.blogspot.com i www.creandobisuteria.wordpress.com
fins un altre taller,
petons
emma